Grafisk designer

Melbye satsar stort och utökar nu sin koncernövergripande inhousebyrå med en grafisk designer!

Melbye satsar stort och utökar nu sin koncernövergripande inhousebyrå med en grafisk designer!

Om tjänsten

I rollen som grafisk designer kommer du att arbeta koncernövergripande med Melbyes visuella kommunikation. Du förväntas löpande att producera grafiskt material till samtliga bolag inom koncernen. Du kommer att arbeta i projekt av varierande storlek gentemot Melbyes olika marknader, där slutkunden framför allt är koncernens olika säljorganisationer. Utöver det löpande arbetet kommer du även att bli involverad i olika strategiska projekt. Som grafisk designer ingår du i ett team om sju personer med olika expertkompetenser där ni tillsammans utgör koncernens inhousebyrå.  En viss del av din tid kommer du att koordinera och administrera marknadsprojekt för den svenska organisationen, i tätt samarbete med den övriga marknadsavdelningen.

För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter inom koncernen!

 

Om dig

Vi söker dig som har ett genuint intresse för grafisk formgivning, visuell kommunikation och för dess utveckling. För att lyckas i rollen har du en relevant utbildningsbakgrund för tjänsten alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du uppskattar att få arbeta i ett team där ni kompletterar varandra med era olika specialistkompetenser. Vi förutsätter att du är mycket digitalt bevandrad och har lätt för att sätta dig in i nya system och digitala lösningar. För rollen krävs att du har mycket goda kunskaper i Adobes olika program, och då främst i InDesign.  

 

Melbye tar ordet!

Hos oss erbjuds du en självständig roll med stora påverkansmöjligheter på vår framtida kommunikation. Vi uppskattar och vill att alla våra medarbetare känner en stolthet för det vi gör och att alla vill bidra till bolagets framgång. Här blir du en del av ett företag med en unik familjär anda och ett team med en utpräglad vi-känsla! 

Melbye Skandinavia är ett av Skandinaviens ledande företag inom teknisk försäljning avseende innovativa produkter och smartare systemlösningar för infrastruktur inom elnät och fibernät. Verksamheten är organiserade i fyra affärsområden: Elnät, Fibernät, Järnväg & Anläggning samt Installation och är etablerade i Norge, Sverige, Danmark och England. Koncernen omsätter cirka 600 MSEK och har cirka 100 medarbetare, varav cirka 40 är anställda i det svenska bolaget.  

Melbye Skandinavia samarbetar med ledande internationella producenter för att kunna erbjuda rätt produkt och systemlösningar till rätt pris för den skandinaviska marknaden. Genom lokal närvaro och egen lagerhållning står man väl rustade för att tillgodose marknadens behov för byggandet av framtidens infrastruktur. 

 

Bra att veta

Tjänsten är placerad på Melbye kontor i Jönköping och dina marknadskollegor sitter i Norge. Du rapporterar till koncernens marknadschef, även han placerad i Norge.

För denna tjänst kommer ett första urval att genomföras efter semesterperioden dock önskar vi din ansökan via VEM sin hemsida, www.vem.se så snart som möjligt. Har du frågor angående tjänsten finns vi tillgängliga fram till vecka 27 och är åter igen vecka 33.

För mer information kan du kontakta Ellen Segerfeldt på telefon 036-570 11 85 eller på epost: ellen.segerfeldt@vem.se eller Eva Dehn Eriksson på eva.dehn@vem.se.