Allt du kan behöva inom fibernät och lite till. 

Melbye har ett heltäckande sortiment från världens ledande leverantörer. Med vår expertkunskap hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för varje specifikt projekt, vare sig det gäller ett helt system, en enskild komponent eller teknisk support.  


Skandinaviens bredaste sortiment

I 20 år har vi varit en av de ledande leverantörerna inom fibernät. Som ett resultat har vi ett starkt samarbete med de största tillverkarna i världen och kan erbjuda Skandinaviens bredast sortiment. Oavsett om du söker en kompletterande produkt eller ett helt system, kan vi erbjuda en lösning som är skräddarsydd för ditt projekt.

Melbye och alla våra anställda som arbetar med fiber har certifierats av Robust Fiber och arbetar enligt deras riktlinjer.

Se våra produkter

Teknisk support och service i varje steg av processen

Vi strävar alltid efter att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder. 

Vi rekommenderar att du tar hjälp av vårt kunnande för att
hitta den bästa lösningen för ditt projekt. Vi stöttar dig med planering, lagerhållning och teknisk support i varje steg av processen. Du betalar inget extra för vår support, men du garanteras en lösning som är skräddarsydd efter dina behov. 

Kontakta oss

Stora volymer och flexibla erbjudanden

Melbyes kunder har tillgång till högkvalitativa produktsortiment från världens ledande tillverkare. Tack vare vår långa erfarenhet har vi byggt upp en portfölj vi är stolta över och har starka relationer med de bästa tillverkarna. 

Partnerskapet med flera tillverkare innebär att vi kan leverera stora volymer och vara flexibla i vårt erbjudande till dig. Vi tar fram förslag på den optimala lösningen för just ditt projekt, oavsett om söker en enstaka produkt eller ett helt system. 


Stor lagerhållning & snabba leveranser

Vi vill erbjuda snabba leveranser till våra kunder och lägger vi stort värde på logistik och att ha våra produkter nära oss.

I Jönköping och Oslo har vi en lageryta på  totalt 7800 m2, varifrån stora volymer fiberprodukter dagligen levereras till olika projekt i både Skandinavien och UK.  


Vill du veta mer om våra lösningar inom fibernät?

Kontakta oss

Vill du veta mer om Melbyes andra affärsområden?