En hållbar infrastruktur börja på ritbordet…

… och slutförs i verkligheten. Vi har produkterna och systemlösningarna för dig som arbetar med samhällsbärande infrastruktur och som vill arbeta med smarta lösningar och hållbara material. Våra lösningar ger ökad flexibilitet, smidigare installationer och ökad kostnadseffektivitet.

Se våra produktgrupper

Brunnslock

Melbye tilbyr en rekke brunnslock og låsbare innerlocksektioner til våre brunnar ved montasje av våre brønnsystemer og for etter montasje.

Så här enkelt installerar du våra systemlösningar

Vår brunn ULTIMA Connect är enkel att installera. Lika enkelt är det att göra håltagning och ansluta QA Multikanal, PROtrough eller annan anslutning. Vi har brunnar, lock och tillbehör för dina infrastrukturprojekt oavsett om det gäller grönytor, vägar eller utsatta ytor som flygplatser och hamnar.

I vår interaktiva animering här nedan visar vi hur du går till väga och vad du bör tänka på för att maximera systemets fördelar. I animeringen kan du anpassa brunn, kanaler, tillbehör och lock efter olika förutsättningar och klicka dig fram till hur enkel installationen är i varje given situation.

Se filmen

Våra brunnar och kanaler i olika typer av applikationer

Melbyes alternativ till betong - modulbyggt, starkt och flexibelt!

Våra modulbyggda brunnar och kanaler installerar du snabbt och enkelt och utan att använda platsgjuten betong. Ändå har de samma höga hållfasthet som de traditionella lösningarna med betong.

Produkterna är lätta att hantera, eftersom de väger lite och levereras i moduler. De byggs ihop på plats utan behov av tunga maskiner och bildar ett unikt system för kabeldragning under jord.

För dig innebär detta stor flexibilitet, enklare installation och minskade kostnader. 

Läs mer

Referensprojekt

 I projektet ”Fjärrstyrning Mora” har Melbyes kabelränna PROtrough gett flera fördelar för entreprenören.

  • ”Fjärrstyrning Mora” vill ge ett säkrare, flexiblare och mer kostnadseffektivt järnvägssystem.
  • - Där traditionella alternativ ofta läggs på utsidan av bron, var det et stort plus at PROtrough kunde förläggas på insidan. 

EVOLENT

Referensprojekt

Det krävdes flexibilitet, djup, och möjlighet att bygga i nivåer. Att använda platsgjuten betong var omöjligt. Ultima Connect var lösningen!
 

  • NCC’s första ULTIMA Connect-projekt
  • Kanalisation i tre nivåer med den djupaste brunnen
  • ULTIMA Connect var ensam på marknaden att klara det!

NCC/SWEDAVIA ARLANDA


Melbyes kabelränna PROtrough går som på räls i projekt “Fjärrstyrning Mora”

Med tillsammans 100 års erfarenhet av konsult- och entreprenadarbeten, vet Evolent vikten av att hitta smarta, tidseffektiva och hållbara lösningar i komplexa projekt.

I projektet ”Fjärrstyrning Mora” har Melbyes kabelränna PROtrough gett flera fördelar för entreprenören.

Läs mer

Senaste nytt från Infrastruktur

Vill du veta mer om våra hållbara lösningar för infrastruktur?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev