Tillbaka

Tillsammans med GF Piping har vi just genomfört vår första VA-Tour Sweden. Touren är Sveriges största mötesplats inom markförlagd v/a och har under ett par månader gjort sammanlagt 5 stopp från norr till söder.

GF Piping har upptäckt möjligheterna med vår flexibla brunn Ultima Connect och tillsammans har vi tagit fram en prefabricerad lösning med brunn som innehåller det som behövs för att på ett kostnadseffektivt sätt reglera vattentrycket och minska läckage.

Brunnen anpassas efter varje given situation och innehåller GF’s högkvalitativa produkter för tryckreglering; NeoFlow, flödesmätare och en integrerad by-pass-ledning som underlättar arbetet och bibehåller vattenflödet vid service- och underhållsarbeten.

Tillsammans har vi skapat en lösning som inte bara är lätt att installera, den ger också en rymligare och säkrare arbetsmiljö i brunnen.

Det var detta samarbete vi tillsammans visade upp under VA Tour 2024. Vi startade i Göteborg på Svenska mässan i oktober och avslutade i Jönköping på Elmia i januari. Däremellan har vi också varit i Umeå, Stockholm och Malmö.

Touren har varit både spännande och intressant för oss på Melbye. Vi har inte bara tagit del av en ny och samhällsviktig bransch – vi märker också ett markant ökat intresse för möjligheterna med våra lösningar och produkter i projekt där betong blir för omständligt, tidskrävande och tungt.
 


Vår brunn, Ultima Connect

Utima Connect erbjuder en flexibel och anpassningsbar lösning för brunnar, som enkelt kan monteras på plats tack vare sin modulära design. Genom att använda moduler kan brunnen skräddarsys för att passa olika krav och situationer. Konstruktionen gör inte bara installationen snabb och smidig, utan också mindre riskfylld jämfört med traditionella brunnslösningar. Här kan du läsa mer om Ultima Connect.
 

Evelina Gillberg

Content Creator evg@melbye.se +46 703 127 120

Jonas Moberg

Business Unit Director jom@melbye.se +46 70-773 65 89