Professionell och säker utrustning från JKS

Våra maskiner och utrustning från JKS är avsedd för professionell och långvarig användning. Blant vår lyftutrustning hittar du kompletta lyftok och kabelvagnar från JKS, för att hantera trumma och kabel på ett säkert sätt.


Rätt utrustning för säker trumhantering!

Lyftutrustning och maskiner används ofta under lång tid, i miljöer där temperatur, luftfuktighet och användningsområden kan variera. Om du väljer fel utrustning eller hanterar den på fel sätt, kan du riskera stora person- och materialskador.

Vår utrustning har testats, godkänts och certifierats enligt europeiska regler och levereras med all nödvändig dokumentation. Vi hjälper dig att ta säkra val!


Driftssäkra och flexibla kabelvagnar

Kabelvagnarna från JKS är bland de mest flexibla och användarvänliga på marknaden. Förutom transport av trummor, kan vagnarna även användas för utläggning av kabel, spolning av gammal lina och sträckning av nya linjer.

Välj mellan 3 olika modeller:

  • JKS 1500 (Max lastvikt 1000 kg)
  • JKS 2500 (Max lastvikt 2000 kg)
  • JKS 3500 (Max lastvikt 2500 kg)

Kabelvagnarna finns i 3 olika modeller där den minsta har manuell funktion och de största är kompletta kabelvagnar med motor och hydraulik. Det finns mycket extrautrustning till våra två största modeller. Dessa är därför utrustade med extra hydraulisk indragning.

Se våra kabelvagnar från JKS!


Komplett lyftok från JKS

För att trumman och kedjan inte ska gå sönder under lyftet är det viktigt att använda ett lyftok. Bland Melbyes lyftutrustning hittar du bland annat lyftok från JKS. De säkerställer inte bara en trygg trumlyftning utan är också flexibla när det gäller trumstorlek. Dessa lyftok finns i fyra olika storlekar, med en maximal lyftvikt från 1 till 17 ton.

  • För små och stora trummor
  • Maximal lyftvikt: 1–17 ton 
  • Maximal trumdiameter: K38 
  • Levereras med reducerkrokar

Vill du veta mer om våra lösningar? Ta kontakt med en av våra experter

Vill du veta mer om våra lösningar?

Anmäl dig på vårt nyhetsbrev!