Melbye Installation - Komplett sortiment för alla proffs.

Melbye erbjuder ett heltäckande sortiment av högsta kvalitet för den professionella installatören. Hos oss hittar du allt inom nödbelysning, kabeltillbehör och verktyg.

OBS! Programmeringsfel på brandvarnare

Vi vill uppmärksamma om erhållen information från vår leverantör som gäller ett programmeringsfel i våra 230V optiska brandvarnare med el.nr. 6302638.

Brandvarnarna blinkar 5 gånger vid sammankoppling av flera enheter och inte 3 gånger som manualen anger. Felet är nu åtgärdat och programmeringsfelet gäller endast brandvarnare producerade i 2021.

Vi ber om ursäkt för detta. Har du ytterligare frågor ta gärna kontakt med oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Värför välja nödbelysning från Melbye?

När krissituationen uppstår och den normala belysningen slutar fungera, kan nödbelysning vara helt avgörande för hur situationen utvecklas. Melbye har stor erfarenhet av att projektera nödbelysning i olika projekt, och erbjuder ett brett urval av nödbelysningsarmaturer som gör det enkelt att säkra alla byggnader. Här ger vi dig en guide till våra smarta nödbelysningsprodukter.

Läs mer

V-Tools

En helt ny verktygsserie som pressar och kapar det mesta med en kraft på 5 eller 13 ton


Missa inte! - Gelskarv Easy

Gelskarv Easy är en snabb och säker kabelskarv som levereras prefabricerad.

Den används för skarvning av 1 kV plastisolerade kablar, 3, 4 och 5-ledare, samt för tele- och signalkablar. Gelskarv Easy är optimal för skarvning av kablar med låga strömmar, typ belysningskablar.

Läs mer om Gelskarv Easy

Vi erbjuder ett komplett sortiment för den professionella användaren


Låt oss sköta projekteringen

Ska du projektera nödbelysning  i ett projekt och behöver råd och stöttning? Vi hjälper dig! Vi har koll på aktuella normer och regler och vet hur du installerar nödbelysning för en säker byggnad. 

 

Kontakta oss

Se våra how to-filmer för installation och underhåll av våra produkter

Våra experter ger dig tips och rekommendationer om hur du installerar, synkroniserar, underhåller och testar olika installationsprodukter

 

How to-filmer

Problemlösarna som underlättar din vardag 

Som Sveriges enda leverantör av Cimco kan vi erbjuda ett komplett sortiment av högkvalitativa och säkra verktyg. 

Våra Cimco problemlösare är ett urval av verktyg som underlättar din vardag, när bultar och skruvhuvuden har blivit slitna.

Se mer om verktyg

Vill du veta mer om våra lösningar inom Installation?

Kontakta oss

Upptäck Melbyes andra affärsområden