Nyhet! CimFlex – den ultimata flexrörskapen!

Vi är stolta över att vara exklusiv leverantör av CimFlex, den patenterade nyheten som revolutionerar bearbetningen av flexrör med kabel i! Utvecklad av tyska CIMCO, i samarbete med utvalda installatörer, kommer den med unika fördelar för den professionella användaren.  Du hittar den hos din lokala elgrossist!


Unik, patenterad design

Att bearbeta flexrör med kabel har aldrig varit enklare! CimFlex har en unik, patenterad design som gör att du kan kapa röret med bara en snabb skärrörelse!

Detta förenklar installatörens arbete avsevärt, samtidigt som det sparar ledarna från skador och verktyget från onödigt slitage.


3 verktyg i ett

CimFlex ger dig flera verktyg i ett, vilket både sparar utrymme i din verktygslåda och ger dig färre verktyg att hålla i ordning. Med den integrerade kabelkapen kan du sedan kapa kablarna till önskad längd.

Den patenterade rörkaparen består av 3 delar:

  • Rörkap för 16 mm flex
  • Rörkap för 20 mm flex
  • Integrerad kabelkap

Kapa utan att skada ledarna

Vid kapning av flexibla rör finns det alltid en risk att ledarna på insidan kan skadas. Denna risk är helt borttagen av CimFlex.

Det gör att du kan kapa röret utan att komma i kontakt med ledarna och på så sätt undvika skador, eller repor som kan uppstå vid användning av traditionella verktyg. Samtidigt är risken lägre att installatören skadar sig med verktyget.


Vill du veta mer om CimFlex? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Problemlösarna som underlättar din vardag 

Som Sveriges enda leverantör av Cimco kan vi erbjuda ett komplett sortiment av högkvalitativa och säkra verktyg. 

Våra Cimco problemlösare är ett urval av verktyg som underlättar din vardag, när bultar och skruvhuvuden har blivit slitna.

Se mer om verktyg

Vill du veta mer om våra lösningar för installation?

Anmäl dig på vårt nyhetsbrev!