Värför välja nödbelysning från Melbye?

När krissituationen uppstår och den normala belysningen slutar fungera, kan nödbelysning vara helt avgörande för hur situationen utvecklas. Melbye har stor erfarenhet av att projektera nödbelysning i olika projekt, och erbjuder ett brett urval av nödbelysningsarmaturer som gör det enkelt att säkra alla byggnader. Här ger vi dig en guide till våra smarta nödbelysningsprodukter.

Nødlys i korridor
Nödljus från Melbye

Komplett utbud av nödbelysning

Melbye levererar markeringsljus och ledeljus för både permanent drift och beredskapsdrift, samt antipanikbelysning för öppna områden. Armaturerna är utformade med fokus på användarvänlighet, enkel installation och långsiktig säkerhet.

De flesta armaturer kan levereras antingen som en manuell typ med inbyggd laddningsfunktion och batteri, eller med en praktisk, inbyggd självtestfunktion. Några av våra armaturer kan användas både som markeringsljus och ledeljus.

De flesta av våra nödljusarmaturer har en inbyggd självtestfunktion som säkerställer att armaturen alltid fungerar som den ska. Självtestfunktionen visar om det är fel på ljuskällan, laddaren eller batteriet. 


Melbye hjälpa dig med projekteringen av nødljus

Låt oss hjälpa dig med projekteringen!

Ska du projektera nödbelysning i ett projekt, och behöver råd och stöd? Då delar vi gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap. Vi har en översikt över gällande normer och regler och vet hur man installerar nödbelysning för att säkerställa tryggheten på bästa möjliga sätt.
 

Kontakta oss för mer information, eller om du behöver tips till ditt specifika projekt.

Kontakta oss
Markeringsljus från Melbye

Markeringsljus

Skyltar med symboler som visar flyktvägen, och som vid behov belyser markeringsskylten. Vi har ett brett urval av markeringsljus som levereras både med och utan självtestfunktion. Våra markeringsljus har LED-belysning, piktogram för alla riktningar, och batterier med 1-3 timmars drifttid.

 • SolidLED markering- och ledljus
   
 • MicroLED markeringsljus
   
 • Nödbel VisiLED
   
 • BriLED ST
   
 • SuperLED-VIT
   
 • UltraLED-IT-ST
Läs mer
Ledljus från Melbye

Ledljus

Ledljuset tänds automatisk när normal belysning inte fungerar och ger tillräckligt ljus i utrymningsvägen.

Våra ledljus kommer med 1-3 timmars batteribackup. Kontakta oss för mer information.

Antipanikbelysning från Melbye

Antipanikbelysning

Antipanikbelysning används i områden med odefinierade utrymningsvägar för att undvika risk för panik och för att ge tillräckligt belysning fram till utgångarna. 

 • EluLED ST

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Registrera dig!