Värför välja nödbelysning från Melbye?

När krissituationen uppstår och den normala belysningen slutar fungera, kan nödbelysning vara helt avgörande för hur situationen utvecklas. Melbye har ett brett utbud av nödljusarmaturer för de flesta installationsområden.

Nödljus från Melbye

Komplett utbud av nödbelysning

I Melbyes sortiment av nödljusbelysning hittar du markeringsljus, ledljus, antipanikljus och nödljus. Vårt urval täcker de flesta installationsområden och behov.

Armaturerna kan levereras med laddningsfunktion, batteri, och praktisk inbyggd självtestfunktion som extra säkerhet.

Fördelar med våra nödljusarmaturer:

  • Enkel installation
  • LED-ljuskälla med upp till 25 års livslängd
  • 1 - 3 timmars batterireserv (upp till 12 år på nödljus)
  • Kan levereras med inbyggd självtestfunktion
  • För permanent och akut drift
Se vårt sortiment

Ledljus från Melbye

Ledljus

Ledljuset tänds automatiskt när normal belysning inte fungerar och ger tillräckligt med ljus i utrymningsvägen.

Våra ledljus kommer med 1-3 timmars batteribackup och kommer i kapslingsklasserna IP20, IP30 och IP54. Vi har även ledstjärnor för den professionella marknaden.

Se vårt sortiment
Markeringsljus från Melbye

Markeringsljus

Skyltar med symboler som visar utrymningsvägen, och som lyser upp markeringsskylten vid exempelvis strömavbrott. Vi levererar ett brett sortiment av markeringsljus, både som standard och med självtestfunktion.

Våra markeringsljus har LED-belysning med en livslängd på upp till 25 år, ett läsavstånd på 23 till 30 meter och 1-3 timmars batteribackup. Piktogram för alla riktningar.

Se vårt sortiment
Antipanikbelysning från Melbye

Antipanikbelysning

Antipanikljus används för att undvika panik i en nödsituation, och ger tillräckligt med nödljus fram till utgångar/utrymningsvägar. För användning i områden med odefinierade utrymningsvägar, till exempel i hallar eller områden där många personer vistas samtidigt.

Kontakta oss för mer information om antipanikljus

Nödlampa från Melbye

Nödlampa med nödljusfunktion

Bland våra nödljusarmaturer hittar du även en uppladdningsbar nödlampa med nödljusfunktion, som kan användas som varningsljus vid behov. Lampan har en 3 W LED-ljuskälla med 3 olika ljusstyrkor (100%, 70% och 30%). Batteritid upp till 12 timmar.

Nödlampan levereras med väggfäste / laddstation, 230V strömförsörjning, 12V billaddare, diffusorplatta och fästmaterial.

Melbye hjälper dig gärna hitta lösningar

Behöver du hjälp med projektering?

Behöver du projektera nödbelysning och behöver hjälp? Då delar vi gärna med oss ​​av vår erfarenhet och kunskap! När du väljer nödbelysning från Melbye får du alltid ett lösningsförslag med på köpet. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vill du veta mer om våra lösningar? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Registrera dig på vårt nyhetsbrev!

Registrera dig!