Kabelrännor

som leder dig rätt

Kortar tiden för nödvändiga trafikstopp

Med PROtrough kan du minska förläggningstiden väsentligt. Vi på Melbye har genomfört en rad järnvägsprojekt tillsammans med Trafikverket där just tidsbesparingen varit en viktig faktor för att undvika onödiga stopp i den viktiga järnvägstrafiken. Andra faktorer är att systemet är enkelt att installera och kan hanteras utan tunga maskiner.

Ett säkrare kabelskyddssystem

PROtrough är ett kabelskyddssystem, tillverkat i kompositmaterialet GRP (Glass Reinforced Polyester), som förstärkts till att tåla höga tryckbelastningar, dragspänningar och som även ger en hög kemisk och termisk resistens.

Systemet bygger på moduler som fogas samman med ett enkelt klicksystem. Både ränna och lock har tillsammans ett unikt kopplingsskydd och utgör i sig självt ett säkert skalskydd.


Enkel manuell hantering

Varje enskild modul i systemet väger under 20 kg och kan installeras av en person (i enlighet med föreskrifterna för manuell hantering). Det behövs alltså inga tunga maskiner eller speciella verktyg för att utföra installationen.


Ett stort antal flexibla tillbehör

Till kabelskyddssystemet PROtrough finns ett stort antal flexibla tillbehör som gör att systemet klarar förgreningar, snäva kurvor, förhöjningar, naturliga krökningar och andra hinder. Du är alltid välkommen att kontakta vårt team som finns där för att guida dig till rätt lösning.

Läs mer om våra produkter

Vill du veta mer om våra kabelrännor och systemlösningar?

Team Infrastruktur på Melbye har tillsammans en bred erfarenhet av olika infrastrukturprojekt och olika lösningar. Vi hjälper dig gärna se nya möjligheter. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan, ange gärna om du har någon specifik fråga, så kontaktar vi dig och berättar mer.

Vilka är Team Infrastruktur?

Vill du hålla dig uppdaterad om hur vi arbetar med infrastruktur?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev