Hållbar infrastruktur är en förutsättning för det moderna samhället.

Vi ger dig förutsättningarna till smarta och hållbara lösningar. Både för anläggnings- och fiberprojekt. Vårt mål är att erbjuda våra kunder möjlighet till lösningar som ger ökad flexibilitet och kostnadseffektivitet i alla former av infrastrukturprojekt.


Smarta systemlösningar

När man arbetar med samhällsbärande infrastruktur är det viktigt att arbeta med smarta lösningar och hållbara material, lösningar som håller över tid. Det vet inte minst alla som arbetar med service och underhåll av befintlig utrustning eller de som arbetar med miljörapporter i nya projekt.

Oavsett om du sitter vid ritbordet för ett helt nytt projekt eller om du har äldre lösningar som av olika anledningar behöver förnyas så har vi på Melbye både produkter och systemlösningar som tar hänsyn till miljö och hållbarhet, livslängd, kostnadseffektivitet över tid och som är lättarbetat vid framtida service och underhåll kring förläggningen.


Infrastruktur

Vi på Melbye har produkterna och systemlösningarna för dig som arbetar med samhällsbärande infrastruktur och som vill arbeta med smarta lösningar och hållbara material. Våra produkter ger ökad flexibilitet och ersätter tunga och traditionella betonggjutningar och bidrar därmed till både hållbarhetsmål och förbättrad arbetsmiljö.

Fiber och tillbehör

 Vi har varit en stor del i Sveriges fiberutbyggnad och har byggt upp omfattande kunskap inom fiberoptiska lösningar.  Vår samlade kompetens och erfarenhet gör att vi kan hitta väl anpassade lösningar för alla typer av projekt oavsett om det gäller separata produkter eller hela system. 


Senaste nytt

Vill du veta mer om våra hållbara lösningar för infrastruktur?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev