Tillbaka

Föreställ dig en laddinfrastruktur som utvecklas i takt med marknadens behov. Med Melbye kan det bli verklighet: Vi introducerar vår nya EV-Charging lösning.

 asset_image

Tidigare var betongfundament det enda valet för att förankra laddstationer för elfordon. Men tiden förändras och med Ultima Connect och FF introduceras nu en ny era av fundamentalternativ. Dessa innovativa system bryter sig loss från traditionen och gör det möjligt att avstå från betongfundament. Resultatet? Ett mer flexibelt och kostnadseffektivt alternativ.

Hur vår systemlösning med EV-Charging fungerar

Ultima Connect skiljer sig från mängden med sin anpassningsbara design. I denna lösning har den anpassats för att enkelt integrera komponenter som step-up transformator och effektregulator.

Denna integration säkerställer villkoren för sömlös omvandling av ström för att möta de specifika kraven för laddning av elfordon, vilket ökar effektiviteten och anpassningsförmågan.

 asset_image

*Här kan du läsa mer om Ultima Connect 

Vid FF-brunnen hittar du laddaren. Förankrad i brunnen för maximal stabilitet, är den utrustad med en utbytbar montageplatta som gör det enkelt att uppgradera eller byta utrustning. Dessutom är designen optimerad för att ge gott om utrymme för kablar.


Standardiserat sortiment

Ultima Connect och FF stoltserar med ett standardiserat sortiment av fundament som täcker laddare från 22 till 150 kW. Detta utbud är noggrant utformat för att möta de specifika kraven på den europeiska marknaden och erbjuder fullständig anpassning för olika laddares storlekar och kabelförhållanden.

*Här kan du läsa mer om EV-Charging

asset_image

Evelina Gillberg

Content Creator evg@melbye.se +46 703 127 120

Jonas Moberg

Business Unit Director jom@melbye.se +46 70-773 65 89