Allt du behöver för din nätinfrastruktur.

Med kvalitetsprodukter och gedigen erfarenhet har vi varit med att bygga fibersverige. Vi har ett heltäckande sortiment från världens ledande leverantörer och vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för varje specifikt projekt – oavsett om det gäller hela system, enskilda produkter eller teknisk support. 


Nyhet: Blåsfiber EPSU AY – förstärkt med aramidgarn

EPSU AY blåsfiber är en nyhet som skiljer sig från vanliga EPSU-kablar, och är anpassad för installation i mikrorör. Med egenskaper som konkurrenskraftig draghållfasthet och särskilt bra blåsförmåga går det både snabbare och enklare att installera med blåsteknik (jetting). Vi förklarar varför!

Läs mer

Senaste nytt från Fiber


Kompletta ADSS-lösningar för alla väderförhållanden

Skandinaviens skiftande väderförhållanden ställer höga krav på alla luftburna nät. Vissa platser är mer utsatta än andra för väder och vind. Därför är det viktigt att välja ADSS-kablar och fästen som är framtagna för att tåla det krävande och växlande klimatet.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på Melbye för att diskutera lösningar eller för guidning, råd och tips. Före, under och efter installation. Vi är med dig hela vägen.

Se våra produkter

Skandinaviens bredaste sortiment

I 20 år har vi varit en av de ledande leverantörerna inom fibernät. Som ett resultat har vi ett starkt samarbete med de största tillverkarna i världen och kan erbjuda Skandinaviens bredast sortiment. Oavsett om du söker en kompletterande produkt eller ett helt system, kan vi erbjuda en lösning som är skräddarsydd för ditt projekt.

Melbye och alla våra anställda som arbetar med fiber har certifierats av Robust Fiber och arbetar enligt deras riktlinjer.

Se våra produkter

Teknisk support och service i varje steg av processen

Vi strävar alltid efter att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder. 

Vi rekommenderar att du tar hjälp av vårt kunnande för att
hitta den bästa lösningen för ditt projekt. Vi stöttar dig med planering, lagerhållning och teknisk support i varje steg av processen. Du betalar inget extra för vår support, men du garanteras en lösning som är skräddarsydd efter dina behov.

 


Stor lagerhållning & snabba leveranser

Vi vill erbjuda snabba leveranser till våra kunder och lägger vi stort värde på logistik och att ha våra produkter nära oss.

I Jönköping och Oslo har vi en lageryta på  totalt 7800 m2, varifrån stora volymer fiberprodukter dagligen levereras till olika projekt i både Skandinavien och UK.  

Vill du veta mer om våra lösningar inom fibernät?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev