Tillbaka

Melbye är otroligt glada över samarbetsavtalet med Jetting och att vi därmed kan erbjuda våra kunder fiberblåsmaskiner som är avsedda att underlätta arbetet ute i verkligheten!

 

 

Jetting är en av de mest pålitliga leverantörer vi har för fiberblåsmaskiner. Jetting startade 2008 som ett svar på att marknaden saknade just pålitliga och lättanvända maskiner för fiberblåsning.

Håkan, som idag driver Jetting bestämde sig för att utveckla maskiner som verkligen fungerade under de förhållanden och förutsättningar som råder ute på de olika arbetsplatserna. Efter mer än 5 000 timmars konstruktion, 2 000 timmar cnc-bearbetning och över 5 000 000 blåsmeter lanseras den första maskinen.

Hög kvalitet och leveranssäkerhet

Jettings produkter både utvecklas och tillverkas i Sverige med de krav på kvalitet som vi förväntar oss av ett svenskt företag. Material, mekanik och konstruktion är framtaget för att möta de krav på tillförlitlighet och leveranssäkerhet som marknaden behöver ställa.

Klimat och väderförhållanden i Sverige och Norden ställer höga krav på teknisk utrustning i fält. Något Jetting tagit fasta på. ”Vi fokuserar på användarvänlighet. Och vi vet vad som gäller i verkligheten”, säger Jetting själva.

Med dig hela vägen

För Melbye är Jettings kompetens och fokusområden lika viktiga som produkterna i sig. Tillsammans känner vi fiberbranschen bättre än många andra och vi har varit med att bygga fibernäten i Sverige. Både Melbye och Jetting finns med dig hela vägen. Med kunskap, rådgivning, support och utbildning.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på Melbye för att hitta den fiber, den utrustning och de tillbehör som är bäst lämpade för specifika verksamheter eller tillfällen.

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03

Patrick Berggren

Key Account Manager pab@melbye.se +46 76-853 63 78