Melbye Energi

Melbye har Skandinaviens bäst dokumenterade och etablerade systemlösningar för kraftdistribution samt unika lösningar inom personlig säkerhet.  


Skandinaviens bäst beprövade systemlösningar för eldistribution


Nyhet hos oss: Solarcable

Vi fokuserar mer och mer på den gröna omställningen i våra systemlösningar och introducerar nu en nyhet i sortimentet – Solarcable.

Läs mer

High Temperature Low Sag

Vi är nu glada att kunna presentera HTLS Transmission, High Temperature Low Sag, i vårt sortiment - en spännande lösning som tar kraftöverföring till nästa nivå.

Läs mer

Säker trumlyftning: Rätt utrustning och säker hantering

Våren är här och de långa vintermånaderna är officiellt över. Isen smälter, frosten går ur marken och kabelsäsongen står för dörren. Hur förberedd är du? Melbyes lyftsutrustning är avsedd för professionell, effektiv och långvarig användning. Vi hjälper dig göra säkra val!

Läs mer

Hackspettrör som skydd mot hackspettskador

En trästolpe ska ha en genomsnittlig livslängd på 50 - 60 år, men skador innebär ofta att stolpen måste bytas ut tidigare.

Genom att använda ett skyddsrör på utsidan av stolpen kan du förlänga stolpens livslängd. I Melbyes sortiment hittar du hackspettrör som är speciellt utformade för dessa utmaningar.

Läs mer

Lösningar från världsledande tillverkare

Ett samarbete med Melbye innebär ett samarbete med världens ledande tillverkare. Vi väljer våra leverantörer noggrant och har långa och mycket goda relationer med några av världens bästa tillverkare. Det ger oss stora fördelar när det gäller att hitta optimala produkter för just ditt projekt, oavsett om söker en enstaka produkt eller ett helt system.
 

Se våra produkter

Se våra filmer och e-kataloger


Upptäck Melbyes andra produktområden

Vill du veta mer om våra lösningar för energi?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!