Tillbaka

asset_image

Att säkerställa smidig drift och underhåll av din nätverksinfrastruktur bör vara en enkel och effektiv process och med våra fiberoptiska MDB-boxar är detta fullt möjligt. Dessa enheter är utformade för både skarvning och terminering, vilket gör hanteringen enklare än någonsin. Här går vi igenom hur MDB och dess tillbehör kan förbättra din nätverksanslutning.

Passar både inom- och utomhus

MDB-systemet är designat för att förenkla installation och underhåll, samtidigt som det hjälper dig att kontrollera kostnaderna. Det kan konfigureras för en rad olika skarv- och anslutningsapplikationer, och erbjuder hög flexibilitet. Oavsett om du behöver en lösning för punkt-till-punkt, PON, GPON eller 5G, kan MDB-fiberboxarna anpassas efter dina specifika behov. De är lämpliga för både inom- och utomhusbruk, med en IP65-klassificering mot damm- och vattenintrång samt en IK10-klassificering för slagtålighet. Detta säkerställer att dina skarvar och termineringar är skyddade även i varierande väderförhållanden.

  •  Passar olika nätverksmiljöer PtP, PON, GPON, 5G
  •  Lämplig både inomhus och utomhus
  • IP 65 och IK10-klassificering

Genom att använda olika fiberrangeringar, kassetter och packningar kan MDB-systemen säkerställa en snabb och effektiv installation för varje specifik situation. Detta innebär att du kan spara tid och resurser samtidigt som du säkerställer hög prestanda och tillförlitlighet för ditt nätverk.

FibeRoad™-Systemet

MDB är utrustad med det flexibla FibeRoad™-systemet, som gör att du kan anpassa din skarvbox med skarvkassetter, adapterplattor och splitters. Fiberboxarna finns i olika storlekar, från XS till M, vilket gör det lätt att hitta rätt storlek för din specifika installation. Skarvboxarna levereras utan skarvkassetter, vilka beställs separat.

asset_image

Passar med HEAD-skåp

MDB-S skarvbox passar perfekt i våra HEAD-skåp, vilket ger en smidig integrering med din befintliga infrastruktur. Dessa skåp är dubbelisolerade, korrosionsskyddade och finns i färgerna grön (RAL 6012) och grå (RAL 7035).

MDB-fiberboxarna erbjuder en komplett lösning för dina nätverksanslutningar. Med sin flexibilitet, säkerhet och effektivitet är MDB-systemen det perfekta valet för att modernisera och optimera din nätinfrastruktur.

Kontakta oss för mer information om hur du kan dra nytta av MDB och dess tillbehör.

 

 

Evelina Gillberg

Content Creator evg@melbye.se +46 703 127 120

Inger Helen Sømoen

Product Manager ins@melbye.no +47 477 19 673