Tillbaka

asset_image

Att säkerställa smidig drift och underhåll av din nätverksinfrastruktur bör vara en enkel och effektiv process. Med våra av fiberoptiska MDB-boxar är detta fullt möjligt. Dessa enheter är designade för både skarvning och terminering, vilket gör hanteringen av din nätinfrastruktur enklare och mer effektiv än någonsin tidigare. Här är tar vi en närmare titt på MDB och dess tillbehör som kan förbättra din nätverksanslutning.

Passar både inom- och utomhus

Systemet för distributionsnät, MDB, är designat för att förenkla driftsättning, underlätta underhållsarbete och kontrollera dina kostnader. Dessutom kan de konfigureras för ett antal skarv- och anslutningsapplikationer.
MDB erbjuder en imponerande grad av flexibilitet och kan enkelt anpassas för att passa olika nätverksmiljöer - oavsett om det är punkt-till-punkt, PON, GPON eller 5G, kan MDB-fiberboxarna anpassas för att möta specifika krav. Denna mångsidighet gör dem lämpliga för både inomhus- och utomhusbruk.
De har
en IP65-klassificering mot damm- och vattenintrång samt en IK10-klassificering för slagtålighet, så att du kan vara säker på att dina skarvar och termineringar är säkra och skyddade även under olika väderförhållanden. 

  •  Passar olika nätverksmiljöer PtP, PON, GPON, 5G
  •  Lämplig både inomhus och utomhus
  • IP 65 och IK10-klassificering

Genom att använda olika fiberrangeringar, kassetter och packningar kan MDB-systemen säkerställa en snabb och effektiv installation för varje specifik situation. Detta innebär att du kan spara tid och resurser samtidigt som du säkerställer hög prestanda och tillförlitlighet för ditt nätverk.

FibeRoad™-Systemet

MDB är utrustad med det flexibla FibeRoad™-systemet, vilket ger dig möjlighet att anpassa din skarvbox med olika lösningar såsom skarvkassetter, adapterplattor och splitters.
Fiberboxen finns i olika storlekar, från XS till M, vilket gör det lätt att hitta rätt storlek för din specifika installation. Oavsett om det är för inomhus- eller utomhusbruk, finns det en MDB-box som passar dina behov. Skarvboxarna levereras utan skarvkassetter, de beställs separat.

asset_image

Kompatibilitet med HEAD-skåp

MDB-S skarvbox p
assar perfekt i våra HEAD-skåp, vilket ger en sömlös integrering med din befintliga infrastruktur. Dessa skåp är dubbelisolerade, korrosionsskyddade och finns i färgerna grön (RAL 6012) och grå (RAL 7035).

Fiberbox MDB erbjuder en omfattande lösning för dina nätverksanslutningar. Med sin flexibilitet, säkerhet och effektivitet är MDB-systemen det perfekta valet för att modernisera och optimera din nätverksinfrastruktur.
Kontakta oss gärna för mer information om hur du kan dra nytta av MDB och dess tillbehör för att förbättra din nätverksanslutning.

Evelina Gillberg

Content Creator evg@melbye.se +46 703 127 120

Inger Helen Sømoen

Product Manager ins@melbye.no +47 477 19 673