Tillbaka

Melbye har den stora glädjen att hälsa Patrick Berggren tillbaka till vår säljorganisation. Patrick är expert inom allt som har med fiberoptik att göra och började sin karriär på Melbye redan 2004. Efter en kort tids frånvaro är han äntligen tillbaka på Melbye och i full gång med att supportera våra kunder igen. 

Patrick är en del av säljorganisationen inom affärsområdet Fiber och har den viktiga funktionen som innesäljare. Han kommer stötta våra kunder från norr till söder med alltifrån offerter till teknisk support.

Det är inte bara vi kollegor som är glada för att Patrick har återvänt:

"Melbye är fortfarande det trygga och familjära företaget som alltid ser till kundernas bästa. Jag är väldigt glad över att vara tillbaka och ta upp kontakten med alla mina kunder igen", säger Patrick Berggren.

Patrick får också en ny, viktig funktion som säljare i region Syd, vilket kommer resultera i att Melbye får en ännu bättre säljnärvaro i hela landet.

Den nya tjänsten kommer innebära färre resor än Patricks tidigare roll, vilket gör honom mer tillgänglig för alla kunder som behöver hans support.

 

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03

Patrick Berggren

Key Account Manager Infrastructure pab@melbye.se +46 76-853 63 78