Tillbaka

Har du pressverktyg liggandes lite här och där, eller letar du ständigt efter utrustning i en fullstoppad verktygslåda? Vi gör det enkelt för dig! Vi har samlat pressverktyget du behöver från vår Vtools-serie i en praktisk sortimentsväska.

Vtools sortimentsväska (E-nummer 1663858)

 

Vtools är Melbyes egna serie av hydrauliska pressverktyg, designade för den professionella användaren. I serien hittar du bland annat vår praktiska sortimentsväska. Den innehåller verktyg som pressar med en kraft på 5 ton, komplett med 1st hydraulisk presstång, backar och pressdetaljer. Detta är den idealiska väskan för dig som jobbar med jordning och små elinstallationer!

Vill du veta mer om de olika produkterna i Vtools-serien? På den här sidan har vi samlat allt du behöver veta. Här hittar du även produktkatalog och kontaktformulär.

Speciellt ihopsatt för elektrikern

Genom att samla dina verktyg samt utrustning på ett ställe så slipper du spendera onödig tid på att leta. Du slipper också irriterande ersättningskostnader för borttappad eller skadad pressutrustning.

I sortimentsväskan från vår Vtools-serie hittar du verktyg som pressar med en kraft på 5 ton. Här får du både presstång, backar och pressdetaljer, speciellt ihopsatta för dig som är elektriker.

Vad väskan innehåller:

  • VT51 hydraulisk press (5 ton)
  • 4st. set med backar för Cu
  • C-press C6 och C9 (25 och 50 mm2)
  • Kabelskor (25–10, 35-10 och 50-10 mm2)

 

OBS! Vill man täcka ännu fler areor, går det att utöka med fler backpar än det som ingår i väskans grundutrustning.

Sortimentsväskan innehåller allt du behöver av pressverktyg

 

Hydraulisk presstång VT51 - liten, lätt och praktisk

I sortimentsväskan hittar du bland annat den behändiga, hydrauliska presstången VT51 som gör att du kan pressa EX upp till 95 mm2, kopparmaterial upp till 150 mm2, och C-pressa upp till 50 mm2 med C9 pressbackar. Det ger dig ett maximalt oljetryck på 550 bar och ett maximalt tryck på 5,3 ton.

När du väljer Melbye som din leverantör av pressverktyg får du kompetens och uppföljning på köpet.

Vill du veta mer om våra smarta lösningar inom installation? Då kan du anmäla dig på vårt nyhetsbrev! Där får du information om kampanjer, event och lanseringar samtidigt som du får användbara och praktiska tips om våra produkter.

 

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03

Jonas Andersson

Sales Manager ja@melbye.se +46 70-559 21 45