Tillbaka

Vi på Melbye är djupt berörda av det stora konsekvenserna som det ukrainska folket får genomlida som följd av det pågående kriget. Behov för akut hjälp är nu aktuellt inom flera områden! För att visa vårt stöd till Ukraina har vi därför valt att donera 300 000 NOK. fördelat på SOS-barnbyar och flyktinghjälpen.

Mer än en miljon människor har flytt från Ukraina, inklusive barn, kvinnor och äldre – och antalet fortsätter att stiga. Dessutom befinner sig en stor del av befolkningen kvar i Ukraina, där situationen är ohållbar. Det finns ett stort behov för akut hjälp på flera plan.

Melbye Skandinavia väljer därför att donera ett belopp på totalt 300 000 NOK. till till SOS-barnbyar och flyktinghjälpen, som gör ett fantastiskt jobb för människorna som drabbats av kriget i Ukraina och gränsländerna.

Kriget i Ukraina orsakar ett stort, omänskligt lidande för folket. Plötsligt befinner vi oss i en situation där vi känner oss maktlösa. Men vi alla kan bidra med något.

Tillsammans kan vi göra skillnad

Vi uppmuntrar alla i vår bransch att bidra med sitt stöd så vi tillsammans kan göra skillnad.

Våra tankar och hjärtan går ut till alla som drabbats av det fruktansvärda kriget i Ukraina.

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03

Magnus Aurdal

Chief Marketing Officer maa@melbye.no +47 932 84 158