Tillbaka

Det är inte bara elräkningen som kan skapa utmaningar i vinter. Kalla vinterdagar kan även innebära konsekvenser för dina nödljusarmaturer! Genom att välja en utomhusarmatur designad för kalla temperaturer har du en sak mindre att tänka på i vinter. Vår nödljusarmatur SolidLed Slim Heated är ett bra exempel på det!

 

Vår nyaste nödljusarmatur har inte utan anledning fått namnet SolidLed Slim Heated. Denna nödljusarmatur är designad för att hålla en konstant innertemperatur på runt + 25°C, även om temperaturen kryper nedåt. Den är därför ett säkert val vid installation av utomhusbelysning i vinter!

Egenskaper:

  • Inbyggt värmeelement
  • Autotest
  • Piktogram for alla riktningar
  • LongLife-batterier med lång livslängd
  • Kan användas som hänvisnings- och nödljusarmatur
  • Skyddsklass IP65
  • Kan monteras på vägg och tak
  • Enkel montering
  • Läsavstånd: 23 meter

 

SolidLed Slim Heated

 

Inbyggt värmeelement i armaturen

SolidLed Slim Heated är utrustad med ett värmeelement som säkerställer en jämn innertemperatur på cirka 25°C. Batteriet i armaturen kan laddas ur under extra kalla förhållanden, men laddningen av batteriet startar inte förrän innertemperaturen har nått 5°C. Detta säkerställer att armaturen fungerar tillförlitligt i många år framöver, även under kalla förhållanden.

Automatisk självtestfunktion

För att en nödljusarmatur hela tiden ska fungera som den ska är det viktigt att göra regelbundna tester. I SolidLed Slim Heated-armaturen finns en inbyggd självtestfunktion som själv utför sådana tester, enligt kraven som anges i NEK EN 50172. Armaturens status visas vid hjälp av lysdioder. För armaturer med autotest är det inte heller nödvändigt att göra manuella frånkopplingar och det är därmed lättare att dokumentera armaturens status.

Lämna över dina projekt till oss!

Förutom att erbjuda nödbelysningsprodukter med fokus på livslängd och användarvänliga funktioner, erbjuder vi oss alltid att hjälpa till med projekteringen som en extra service!

Vi levererar och projekterar nödbelysning för alla typer av byggnader som behöver nödbelysning, och kan även hjälpa till med att projektera brandvarnare i lägenhetsprojekt. Kontakta oss för mer information!
 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

I vårt nyhetsbrev får du smarta tips om våra produkter, samt information om kampanjer, lanseringar och evenemang.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03

Daniel Sandqvist

Product Manager ds@melbye.se +46 70-853 47 70