Tillbaka
Sediver® - pionjärer och experter inom glasisolatorteknik - ger robusta och pålitliga lösningar för högspänningsprojekt runt om i världen. Genom avancerade produktionsprocesser och stränga kvalitetskontroller, representerar deras glasisolatorer en perfektion inom innovation och prestanda, i enlighet med Svenska Kraftnäts högt ställda kvalitetskrav. Upptäck fördelarna!

 


Sediver® presenterar en av världens mest avancerade och modernaste produktionsprocesser för härdade glasisolatorer. Med glas av hög kvalité och en unik, mekaniskt robust design, ger Sediver glasisolatorer den högsta grad av elektrisk isolering och mekanisk styrka du kan hitta på marknaden.

Isolatorerna genomgår omfattande tester för att säkerställa att de uppfyller de högsta kraven och branschstandarderna – i enlighet med Svenska Kraftnäts TR. Det resulterar i enastående tillförlitlighet och prestanda i nätet, vilket i sin tur garanterar den lägsta livscykelkostnadslösningen. Isolatorerna er anpassade till alla typer av klimat och miljöer – enligt beskrivningen i IEC 60815–1-standarden.

Se produkterna här!


Några av de viktigaste fördelarna med glasisolatorer från Sediver:
  1. Kvalitet som håller över tid: Sedivers glasisolatorer har en unik design som ger hög mekanisk styrka och elektrisk isolationsförmåga – även i tuffa miljöer. Eftersom isolatorerna inte åldras är det inte heller nödvändigt att byta ut isolatorerna under linjens livslängd.
     
  2. Högkvalitetsglas: Glasisolatorerna från Sediver är tillverkade av högkvalitetsglas för att säkerställa tillförlitlighet och robusthet över tid.
     
  3. Innovation i varje detalj: Sediver är kända för sin förmåga att utveckla innovativa lösningar för elektriska system. Tack vare nya tekniker och funktioner, uppnår du maximal effektivitet och användarvänlighet.
     
  4. Långsiktig pålitlighet: Sedivers glasisolatorer har en lång livslängd och kräver minimalt med underhåll eller reparationer, vilket ger driftsäkerhet för dig som kund.

 

Glasisolatorer från Sediver hittar du hos Melbye

 

 

Högkvalitativt glas för bästa prestanda

Glasisolatorerna från Sediver är gjorda av högkvalitativt glas som garanterar en jämn och hållbar sammansättning för bästa prestanda. Isolatorerna genomgår avancerade tillverkningsprocesser som gör glaset så klart och rent att du enkelt kan upptäcka minsta lilla spricka.

Detektering av eventuella skador under installationen är därför omedelbar, vilket eliminerar risken för att installera en skadad isolator. Isolatorerna levereras dessutom säkert packade i trälådor, så att risken för skador under transport minskas.

Mekanisk stabilitet över tid

Sedivers härdade glasisolatorer tål slitage på obestämd tid och har en överlägsen förmåga att motstå mekanisk och elektrisk överbelastning. De är gjorda av höghållfast aluminiumcement med en specifik varmhärdningsprocess som ger unik mekanisk styrka och mekanisk stabilitet över tid.

Minimalt och kostnadseffektivt underhåll

Dessa isolatorer erbjuder även en värdefull lösning när det gäller underhåll. Produkterna ger en hållbar och pålitlig lösning som kräver minimalt med underhåll, vilket sparar dig både tid och pengar. Sediver har också utvecklat en rad underhållslösningar som gör det enkelt att underhålla deras glassisolatorer när det väl behövs. Enkel tillgång till komponenterna gör att du enkelt kan utföra inspektioner och reparationer på plats.

 

Glasisolatorer med högkvalitativt glas

 

 

RTV – Glasprofiler med självrengörande egenskaper

Vid extrem förorening kan det bli nödvändigt att tvätta isolatorerna för att minska risken för överslag. Sediver har därför utvecklat en glasisolator med en RTV silikonbeläggning som eliminerar behovet av regelbunden tvätt. Beläggningens hydrofoba beteende hjälper till att mildra extrema föroreningsproblem genom att minska vätnings- och läckström. Detta förbättrar avsevärt dess elektriska prestanda under extrema föroreningar samtidigt som egenskaperna hos det härdade glaset bibehålls.

 

 

Har du frågor om våra produkter, eller behöver du tips och råd till ditt projekt? Kontakta en av våra experter, så hjälper vi dig! 

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03

Kaji Löwhagen

Sales Manager kal@melbye.se +46 76-323 40 80