Tillbaka
Vi har kommit långt sedan 1907 då Hans Christian Axel Melbye grundade oss som företag. ”Trygghet skapas genom förändring” som vi brukar säga här på Melbye och denna gång gäller förändringen vårt namn.

Vi har vuxit snabbt de senaste åren och efter att vi gick in i UK har vi även vuxit ur Skandinavien. Förutom detta har vi fantastiska samarbetspartners och leverantörer över hela världen. På grund av detta har vi önskat oss ett nytt namn som bättre reflekterar Melbyes internationella aspekt.

Melbye Group är vårt nya företagsnamn!

Melbye Skandinavia kvarstår som namn på juridiska enheter än så länge, men på de flesta synliga ytorna kommer du märka att vårt namn ändrar sig till Melbye Group eller helt enkelt bara Melbye.

Namnändringen sker fortlöpande – något du snart kommer lägga märke till på vår hemsida, i sociala medier och på andra platser där vi kommunicerar med dig.

Vad innebär namnändringen för mig?

Förutom ett nytt namn kommer allt annat att förbli som det varit. Du hittar oss fortfarande i samma lokaler, du kommer fortfarande stöta på samma kompetenta människor, du kommer fortfarande uppleva samma goda service och inte minst kommer du bli mött med samma expertis.

Den största skillnaden du kommer märka är att vi under den närmaste framtiden gradvis kommer uppdatera våra kommunikationsytor med det nya Melbye Group-namnet.

För oss är detta starten på en ny epok och vi ser fram emot fortsättningen.
 

Har du frågor om namnändringen? Då är du hjärtligt välkommen att ta kontakt med oss.

Magnus Aurdal

Chief Marketing Officer maa@melbye.no +47 932 84 158