Tillbaka

Mässåret 2024 är i full gång, och det händer mycket spännande framöver! Här får du en överblick över vilka mässor vi deltar i under första halvåret.

 

 

2024 bjuder på mycket spännande för vår bransch, och vi ser fram emot att dela kunskap, knyta kontakter och visa upp spännande produktinnovationer på årets mässor.

Här är översikten över var du kan träffa oss framöver:

18–30 januari: VA Tour – Sverige

På VA Tour Sverige får du uppleva de senaste teknikerna och produkterna inom VA (vatten och avlopp). Besök oss här och se vad vi kan erbjuda för dig som arbetar med vatten och avlopp!

Datum och platser:

 • 18 januari: Umeå
 • 23 januari: Stockholm
 • 25 januari: Malmö
 • 30 januari: Jönköping
23-25 januari: Arctic Entrepreneur - Oslo

Plats: Oslo, Norge (Clarion Hotel & Congress/The Qube)

Arctic Entrepreneur är en av de största mötesplatserna för dig inom bygg- och anläggningsbranschen. Vårt team är på plats för att svara på alla dina frågor om våra lösningar och hur de kan bidra till dina projekt. Kom förbi för en trevlig pratstund och för att se våra produkter live!

18 januari – 8 februari: Onninen Turnémässa - Sverige

Vårt team kommer att vara på plats vid sju olika platser i Sverige under Onninen Turnémässa. Detta är en utmärkt möjlighet att träffa oss, få insikt i våra produkter och diskutera hur vi kan stärka din verksamhet.

Datum och platser:

 • 18 januari: Borås
 • 23 januari: Helsingborg
 • 25 januari: Växjö
 • 30 januari: Örebro
 • 1 februari: Stockholm
 • 6 februari: Skellefteå
 • 8 februari: Sundsvall
​​31 jan - 1 feb: Midtnorsk Elektromesse - Trondheim

Plats: Scandic Lerkendal Hotell, Trondheim, Norge

Norska Elektroskandia och Onninen bjuder in till Midtnorsk Elektromesse i Trondheim. Här hittar du oss tillsammans med cirka 70 andra utställare inom vår bransch. Med oss har vi smarta, framåtblickande produkter inriktade på installationsmarknaden.

7–8 februari: Elmässan Syd - Malmö

Plats: Mässgatan 6, Malmö, Sverige

Elmässan Syd hittar du det mesta inom elektrisk installation, belysning, fiber, solenergi och laddning – allt presenterat under samma tak.

13–15 februari: Elmia Solar - Jönköping

Plats: Jönköping, Sverige

Elmia Solar är Nordens nya mötesplats för solenergibranschen och äger rum i Jönköping i Sverige. Här får du chansen att vara när branschens samlade kunskap och kompetens möts för att skapa nya lösningar och accelerera mot en fossilfri framtid.

13-22 februari Ahlsell Fiber IoT on Tour

Under februari följer vi med Ahlsell på deras Tour med fokus på Fiber och IoT. Tillsammans med Ahlsell och ett urval av våra branschkollegor kommer vi att presentera smarta lösningar för en säkrare nätinfrastruktur, effektivt installationsarbete och kostnadseffektivitet över tid.

Datum och Platser
Kl 10.00-14.00

13 februari: Ahlsell Örnsköldsvik
14 februari: Ahlsell Sundsvall
15 februari: Ahlsell Östersund
20 februari: Ahlsell Mora
21 februari: Ahlsell Borlänge
22 februari: Ahlsell Gävle

15–17 april: Stadsnätsföreningens årskonferens – Malmö

Plats: Malmö

Årskonferensen arrangeras årligen av Stadsnätsföreningen och utgör den främsta mötesplatsen för Sveriges fibernätägare, entreprenörer, konsulter och installatörer. Vi ser fram emot att visa upp våra innovativa lösningar och produkter inom fiber, och dela med oss av vår expertis.

22-23 april: Connected North – Manchester

Plats: Manchester Central, Manchester, UK

För våra engelska kunder och samarbetspartners kommer vi att vara närvarande på mässan Connected North i Manchester. Detta evenemang fokuserar på innovationer inom anslutningsteknologi, och vi ser fram emot att dela med oss av vårt bidrag till den ständigt utvecklande sektorn.

22–23 maj: INFRATECH 2024 – Stockholm

Plats: Kistamässan Stockholm

Möt oss på INFRATECH 2024, den centrala platsen där branschens proffs och experter samlas för att diskutera och lösa framtidens infrastrukturfrågor. Vi är på plats med våra lösningar inom brunnar och kanalisation – kom förbi oss för ett inspirerande samtal!

28–30 maj: Eliaden - Lillestrøm

Plats: NOVA Spektrum, Lillestrøm, Norge

Eliaden är en nyckelhändelse för alla områden inom den elektrotekniska branschen. Här ger vi dig insikt i våra senaste produkter, och vi ser fram emot att diskutera hur vi kan stärka din verksamhet med smarta, framåtblickande lösningar.

 

Håll dig gärna uppdaterad på våra sociala medier och vår hemsida för mer information om vårt deltagande på mässorna, och för att boka möten med oss. Vi ser fram emot att träffa dig!

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03