Tillbaka

När det kommer till nödbelysning vill du ha en lösning som både är pålitlig och enkel att installera. Därför lanserar vi nu Aurora, en one-of-a-kind lösning på marknaden som använder wifi och inte behöver någon central enhet.

Med Aurora får du möjligheten att enkelt övervaka och kontrollera armaturernas status via mobilen eller datorn. Du slipper manuellt inspektera dem och du får en notis om något i anläggningen är fel. Dessutom är installationen enkel och du kan bygga ut, lägga till eller flytta dem efter behov.

Läs mer om Aurora här

 

Möt oss på Elmässan Syd 7 - 8 februari

Plats: Mässgatan 6, Malmö, Sverige
Monter: E:05

Upplev Elmässan Syd, vi utlovar en myllrande mässhall när el-och belysningsbranschen möts under samma tak! Träffa ledande leverantörer, stora som små, och upptäck de senaste produkterna och tjänsterna.
Här kommer vi även visa upp vår kommande nyhet från energi - nämligen vår fräcka solarcable. Hoppas vi ses där!

Evelina Gillberg

Content Creator evg@melbye.se +46 703 127 120

Daniel Sandqvist

Product Manager ds@melbye.se +46 70-853 47 70