Tillbaka

Det har aldrig varit enklare att ha all teknisk utrustning samlad på ett ställe. Kolla in vår fiberpanel mini-ODF 24F 6xSCD/LCQ för DIN-montering. 

Allt på ett ställe: Fiberoptik i apparatskåp

Fiberpanel mini-ODF 24F 6xSCD/LCQ möjliggör terminering av fiber på samma plats som elinstallationen, vilket förenklar och samlar alla tekniska anslutningar på ett ställe.Tekniska detaljer och fördelar

 • Robust konstruktion för DIN-montering: Designad för att möta kraven i olika installationsmiljöer, denna fiberpanel säkerställer en pålitlig avslutning av fiberoptiska kablar i apparatskåp med DIN-skena.
   
 • Kapacitet och flexibilitet: Med kapacitet att ansluta 24 fibrer (6xLCQ) erbjuder denna panel tillräcklig flexibilitet för att möta olika behov och konfigurationer i fibernätverket.
   
 • Kabelhantering och skydd: Utformad för att hantera kablar med diameter mellan 2,5 mm och 8 mm (M16), samt fyra möjliga kabelingångar. vilket ger panelen en mångsidig lösning. Med en skyddsklass på IP20 (EN 60529) säkerställer den en viss grad av skydd mot vatten och damm.
   
 • Slagfasthet och material: Konstruerad för att vara hållbar med slagfasthet på IK10 (EN 50102) och tillverkad av målad stålplåt, vilket säkerställer en pålitlig prestanda över tid.
   
 • Estetik och färgval: Med en ljusgrå färg enligt RAL 7035-standarden harmoniserar panelen bra med olika apparatskåp och nätverksmiljöer samtidigt som den erbjuder en estetiskt tilltalande design.

Fiberpanel mini-ODF 24F 6xSCD/LCQ för DIN-montering är en pålitlig och funktionell lösning för hantering av fibernätverk i olika miljöer. Dess robusta konstruktion, kapacitet, kabelhanteringsegenskaper och estetiska design gör den till ett idealiskt val för professionell fibertermering och installationsbehov.

Här finner du mer information om Fiberpanel mini-ODF 24F 6xSCD/LCQ

Evelina Gillberg

Content Creator evg@melbye.se +46 703 127 120

Tommy Olsson

Product Manager too@melbye.se +46 70-874 73 31