Tillbaka

Snart är det dags för Elmässan, årets stora event för el- och belysningsbranschen i Sverige! Den 16–17 oktober 2024 öppnar Kistamässan i Stockholm dörrarna för 20-årsjubileumsfest, och vi på Melbye ser fram emot att visa upp flera spännande produkter.

Datum: 16–17. Oktober 2024

Adress: Kistamässan -Arne Beurlings Torg 5, 164 40 Kista.

Stand: K:10

På Kistamässan i Stockholm samlas tusentals elektriker, installatörer, projektledare och andra branschaktörer för att utforska de senaste innovationerna inom installation, belysning, förnybar energi och fiber.

Vi på Melbye finns på plats som utställare och har med oss flera spännande produkter som fokuserar på innovation, säkerhet och effektivitet.

Anmäl dig till Elmässan här.

 

Ett smakprov på några av våra produkter på Elmässan:

1. Aurora – Framtidens nödbelysning med Wifi-styrning

 

 

 









En av våra stora nyheter på mässan är Aurora, en helt ny serie av nödbelysning som styrs via Wifi. 

Med Aurora kan du övervaka och kontrollera armaturernas status via mobilen eller datorn, vilket gör manuella inspektioner onödiga. Med en användarvänlig app har du full kontroll över hela systemet, direkt i din hand.

Läs mer om Aurora nödbelysning
här

2. Melbyes solkabel – Flexibilitet och smidighet














Vi presenterar vår nya solkabel, speciellt utvecklad för att möta de utmanande kraven i moderna solcellsinstallationer. 

Denna kabel är designad med flexibilitet i återtanke, och tål extrema väderförhållanden samtidigt som den säkerställer effektiv energitransport. På mässan kan du även testa vårt praktiska solcellsverktyg!

Läs mer om vår solkabel här

 

3. Click 'n' Crimp presstång – Mångsidighet och precision



Ingen mässa är komplett utan våra pålitliga verktyg - den här gången har vi bland annat med oss Click 'n' Crimp, vår universella presstång med utbytbara backar. Med ett enkelt klick kan du växla mellan olika uppgifter utan att behöva extra verktyg.

Läs mer om presstång Click ’n’ Crimp här

 

 

Vi ser fram emot att träffa dig på Elmässan och visa upp dessa - och fler av våra produkter som kan underlätta din arbetsvardag. Varmt välkommen till vår stand K: 10!

 

 

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03

Jonas Andersson

Sales Manager ja@melbye.se +46 70-559 21 45