Tillbaka

Med hjälp av Melbyes lösningar för trumhantering kan du lyfta trummor på ett effektivt och säkert sätt, med mindre risk för alvarliga olyckar och dyra materialskador. Vi levererar lyftok som gör tungt och otympligt till enkelt och effektivt – för upp till 17 ton!

Lyftok LF16 från JKS

Lyftutrustning från Melbye är avsedd för professionell, effektiv och hållbar användning. Bland vår lyftutrustning hittar du kompletta lyftok och kabelvagnar för säker och effektiv hantering av trumma/kabel. Utrustningen har testats, godkänts och certifierats enligt europeiska regler och levereras med all nödvändig dokumentation.

Kompletta lyftok från JKS: för en bättre lastfördelning

Med våra lyftok från JKS får du en symmetrisk lastupptagning och därmed en bättre lastfördelning. Det låter dig hantera lyften snabbare – och säkrare! Lyftoken är mycket flexibla när det gäller trumstorlek, och levereras i fyra olika modeller med en maximal lastvikt från 1 till 17 ton.

Lyftok LF16 – för upp till 1 ton lyftvikt

 

LF16 är ett exempel på våra lyftok från JKS. Den lyfter upp till 1 ton, och tar en maximal trumdiameter på 1600 mm.

Kabelvagn JKS 2500 – ergonomisk, säker och effektiv

Vi levererar även kabelvagnar från JKS, som är bland de mest flexibla och användarvänliga på marknaden. Förutom transport av trummor, kan vagnarna användas för utläggning av kabel, spolning av gammal lina och sträckning av nya linjer.

 

Kabelvagnarna finns i tre olika modeller där den minsta har manuell funktion och de största är kompletta kabelvagnar med motor och hydraulik. Skillnaden ligger i den totala lastvikten.

Kabelvagn JKS 2500

Av de största modellerna hittar du JKS 2500, som ger en ergonomisk, säker och effektiv hantering kabeltrummor. Denna modell kan levereras med en stor mängd extra tillbehör, och är därför utrustad med extra hydrauliskt uttag. 

 

Vill du veta mer om våra lösningar?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här! Där får du smarta tips om våra produkter, information om produktnyheter, kommande evenemang och mycket mer!

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor!

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03

Kaji Löwhagen

Sales Manager kal@melbye.se +46 76-323 40 80