Tillbaka

Melbye är, och har varit, en stor del i Sveriges fiberutbyggnad. En position vi skapat genom att vara lyhörda och ha våra kunders behov som målsättning i vårt arbete med våra produktportföljer.

 
Det är också det som ligger bakom vårt arbete med att ta in Coyote skarvboxar i vårt sortiment. Coyote ersätter vår tidigare standardprodukt Fiberguard, en produkt som numera utgått ur sortimentet men som varit en följeslagare under flera år för många av oss. Melbye är exklusiv distributör av Coyote på de marknader vi verkar.
 

I skarvboxen Coyote BT UO har vi hittat ett alternativ som genom alla sina fördelar bidrar till ett kostnadseffektivt installationsarbete. Boxen är lätt att anpassa utifrån varje enskild installation och har en mängd kombinationsmöjligheter med packningar, skarvkassetter, adapterpaneler etc.

Boxarna har dessutom en unik, delbar bottenplatta där varje sektion på ett enkelt sätt anpassas utifrångivna eller kommande förutsättningar och behov.  

Boxarna är anpassade för de flesta installationsmiljöer, de är extremt hållbara och de klarar permanent nedsänkning i vatten (IP68).

Alldeles nyligen fick vi klart med nödvändig dokumentation hos SEG och produkterna finns nu tillgängliga.

Välkommen att höra av dig till oss om du behöver mer information om våra skarvboxar och övriga produkter för effektiva och säkra fiberinstallationer.

Här kan du se vår shortguide och här kan du ladda ned den som PDF.

 

 

Evelina Gillberg

Content Creator evg@melbye.se +46 703 127 120

Tommy Olsson

Product Manager too@melbye.se +46 70-874 73 31