Tillbaka
Från den 9 till den 12 maj är vi på plats på Elfack - branschens stora mötesplats! Vi är mitt uppe i förberedelserna och har mycket vi ser fram emot att visa dig - inklusive flera spännande produktnyheter.

Elfack arrangeras av Svenska Mässan - Nordens största mötesplats med läge i centrala Göteborg. Hela branschen samlas här för att visa upp nya produkter och diskutera framtidens lösningar. Alla våra avdelningar finns på plats för att besvara alla frågor du kan ha om våra produkter och systemlösningar och med oss har vi ett brett produktutbud för el-, fiber- och installationsmarknaden!

Tid: 
9–12 maj 2023

Plats: 
Svenska Mässan
Mässans Gata/Korsvägen, Göteborg

Här hittar du oss:
På monter E03:22

Fler spännande produkt-nyheter visas för första gången!

På Elfack har vi med oss flera spännande produkt-nyheter som vi visar upp för första gången:

 • Våra helt nya produkter inom intelligent byggnadsteknologi
  Ett helt nytt produktområde hos oss, med intelligenta produkter från tillverkaren Frogblue - ledande experter inom intelligent byggnadsteknologi.
   
 • Vårt nya sortiment av kallkrympskarvar
  Våra nya CCMSV-krympskarvar - en "allt-i-ett"-lösning för medel-spänning.
   
 • Den nya pannlampan Petzl Duo RL
  En kraftfull pannlampa på 2800 lm. Vattentät och idealisk för användning i våta miljöer, med reactive lighting-teknologi för automatisk justering av ljusstyrka.

... Och mycket mer! Dessutom har vi med oss allt från smarta nödljusprodukter till transmissionsmaterial, linjematerial och personlig skyddsutrustning. Du får även se våra unika systemlösningar för en framtidssäkrad infrastruktur under marken.

Kom förbi oss på monter E03:22 för goda tips inför dina nästa projekt och se våra lösningar live! 

Vi ser fram emot att träffa dig!

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03