Tillbaka

Vi, och många med oss, har längtat efter att återigen få träffa Sveriges stadsnät, kollegor i branschen, konkurrenter och naturligtvis både befintliga och nya kunder.

”Det var ett självklart val för oss att delta som utställare på Stadsnätsföreningens årskonferens som hålls i Karlstad”, säger Jonas Moberg, affärsområdeschef för Infrastruktur (där affärsområde Fiber numera ingår).

”Vårt breda sortiment av fiberprodukter har ju en given plats hos stadsnäten, och vi har med några produktnyheter som möter nya kravställningar även när det handlar om 5G.”

”I år vill vi ännu tydligare visa upp våra systemlösningar kring brunnar och kanalisation. Vi har systemlösningar som är ett fullgott, eller till och med bättre, alternativ än betong i de allra flesta fall. System som är lätta att hantera i alla led och som - utöver att de är tidsbesparande och kostnadseffektiva – bidrar till en förbättrad arbetsmiljö i fält.”

Vi på Melbye ser naturligtvis också årskonferensen i Karlstad som ett tillfälle att återknyta kontakter efter pandemin. Att lyssna på våra kunder och deras behov ger oss på Melbye incitament att fortsätta utveckla våra produkter och tjänster för att framtidssäkra vår gemensamma infrastruktur.

Välkomna till Karlstad och hoppas att vi ses.

Chris Svensson

Product Coordinator Infrastructure chs@melbye.se +46 70 656 06 91

Jonas Moberg

Business Unit Manager Infrastructure - Sweden & Denmark jom@melbye.se +46 70-773 65 89